Нарада для відповідальних за підготовку персоналу пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання

на головну res01.03.2017 у Сумському ОІППО відбулась нарада Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти з питань підготовки персоналу пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання, участь у якій взяли 46 осіб: відповідальні за зовнішнє незалежне оцінювання в місцевих органах управління освітою, об’єднаних територіальних громадах; відповідальні за пункти реєстрації; представники ВНЗ та ПТНЗ Сумської області; працівники Сумського ОІППО.

На нараді були присутні: Харламов Ю.І., головний спеціаліст Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації; Нікітін Ю.О., ректор Сумського ОІППО; Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО.

Мета заходу – роз’яснення особливостей організації підготовки персоналу пунктів проведення ЗНО-2017, інструктаж учасників наради.

Відкрив нараду Сидоренко О.Л., директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, який наголосив на важливості якісної підготовки педагогічних працівників, що залучатимуться для роботи на пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Головним доповідачем на нараді була методист, координатор ЗНО та моніторингових досліджень у Сумській області Ханікова В.О., яка докладно зупинилась на порядку роботи пунктів зовнішнього незалежного оцінювання, обов’язках персоналу (старші інструктори, інструктори, чергові), розповіла про особливості організації проведення ЗНО-2017 та роботи персоналу пунктів ЗНО.

Учасники наради, які будуть працювати тренерами та готувати персонал пунктів ЗНО, пройшли інструктаж щодо організації роботи працівників пунктів тестування.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO