Методичний порадник з біології

на головну resВідповідно до плануроботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2017 рік, 27.02.2017 на базі відділу освіти Білопільської районної державної адміністрації відбувся методичний порадник «Освітня діяльність з біології, природознавства, екології та основ здоров’я», який провела Голубенко Т.С., методист з біології та екології Сумського ОІППО.

Мета заходу – ознайомити вчителів з актуальними питаннями організації шкільної освіти з біології, екології та природознавства.

Відкрила обласний захід методист біології Сумського ОІППО Голубенко Т.С., яка проаналізувала навчально-методичну складову предметів природничого циклу, розповіла про умови якісної підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з біології у 2017 році та проаналізувала сертифікаційні роботи ЗНО-2016 року з біології.

Інформативним для вчителів також була можливість ознайомитися з вимогами до знань з біології мінімально підготовленого учня та побувати в ролі експертів, які визначають бал порогу «склав / не склав».

У ході заходу, на якому були присутні 18 учителів біології Білопільського району на чолі із завідуючою методичного кабінету Євтушенко О.І., також піднімались питання: особливості організації та проведення ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2017» у номінації «Біологія», моделювання сучасного уроку біології, кабінет біології – творча лабораторія вчителя.

За результатами методичного порадника присутнім були надані рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO