Електронний репозитарій СОІППО – на другій позиції рейтингу серед закладів Сумщини.

головнаЕлектронний репозитарій наукових публікацій Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти увійшов у 30-тку кращих і посів 28 місце в Україні серед аналогічних електронних ресурсів. Таким є результатат січневої версії 2017 року рейтингу Webometrics Ranking Web of Repostories. Щодо регіонального розрізу, то це 2 місце, і СОІППО поступається СумДУ (загальноукраїнський рейтинг – 2 місце, регіональний – 1), обігнавши Національний аграрний університет (загальноукраїнський рейтинг – 86 місце, регіональний – 3), Сум ДПУ (загальноукраїнський рейтинг – 130 місце, регіональний – 4), Глухівський національний педагогічний університет ім. Олександра Довженка (загальноукраїнський рейтинг – 131 місце, регіональний – 5).

kkk

Наукова спільнота Сумського ОІППО активно працює над поповненням електронного репозитарію, не зважаючи на те, що даний вид роботи для багатьох науково-педагогічних працівників є новим.

Рейтингом оцінюється кількість повнотекстових наукових робіт що знаходяться в репозитарії закладу, і мають публічний доступ. Окрім того рейтинг враховує цитованість репозитарію у мережі Інтернет (професійних та соціальних мережах).

Варто зазначити, що методика оцінювання у даному рейтинг досить жорстка, що виключає можливі штучні впливи за рахунок самоцитування.

Таким чином, Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти робить крок до відкритості і доступності усіх своїх ресурсів, а це в свою чергу і доступність знань.

Посилання на першоджерело: http://www.4icu.org/ua/

kkk

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO