Продовжуємо готувати конкурсантів Всеукраїнського конкурсу «Учитель року»

golovna resЗ 23.01. по 27.01.2017 на базі КЗ СОІППО проходили експрес-курси «Інформаційна компетентність переможця очно-заочного етапу ІІ (обласного) Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» для учасників очного етапу конкурсу для категорій «початкові класи» та «біологія». Тренери: Ніколаєнко Михайло Сергійович та Куртась Олена Володимирівна надали змістовну, ґрунтовну допомогу по вдосконаленню навичок ефективного використання інформаційно-комунікаційних технологій, за допомогою сучасних засобів навчання – комп‘ютерних та мобільних гаджетів, ресурсів хостингу Google та створити освітній Інтернет-ресурс для участі у конкурсі «Учитель року». 

Учасниками експрес-курсів було відпрацьовано створення дидактичних матеріалів, отримані практичні навички роботи з онлайн ресурсами та випробувано використання хмарних технологій, створення навчальних проектів з використанням сучасних технологій навчання, використання інтерактивних вправ, робота з інтерактивною дошкою. Слухачами були створені власні кросворди, ребуси, пазли, різноманітні головоломки, власні онлайн розвиваючі ігри, розглянуті питання щодо створення та використання кросенсів, веб-квестів, презентацій з використанням тригерів, анімації та аудіо-відеоефектів, питання кодування файлів та зміни їх формату. Розглянуті системи контролю та створення власних контрольних завдань.

В творчій атмосфері проведених занять народилися цікаві ідеї, які в майбутньому будуть використані конкурсантами в своїй роботі та будуть висвітлені викладачами у наступних тренінгових заняттях.

Слухачі курсів відзначають змістовність і доступність викладеного матеріалу, надали позитивний відгук про даний вид експрес-курсів і рекомендують їх пройти всім вчителям, а не лише учасникам конкурсу «Учитель року». Окремо слід відзначити великий потенціал живого спілкування вчителів, участь у творчих бесідах та обговореннях. Слухачами було висловлено бажання організувати подібні курси на початку навчального року, до початку конкурсу «Учитель року».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO