Методичний порадник «Особливості підготовки учнів до ЗНО 2017 року з математики»

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2017 рік, на базі Буринської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 Буринської міської ради 26 січня 2017 року Свєтловою Т.В., методистом з математики навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, проведено методичний порадник «Особливості підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року з математики».

На заході були присутні Дяченко Г.В., завідувач методичного кабінету відділу освіти Буринської міської ради; Мусіяка О.В., методист математики та фізики відділу освіти Буринської міської ради, 24 учителі математики загальноосвітніх навчальних закладів Буринського району.

Свєтлова Т.В., методист з математики навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, акцентувала увагу присутніх на важливості підготовки випускників навчальних закладів до успішної участі в ЗНО з математики та організаційно-методичних аспектах проведення зовнішнього незалежного оцінювання з математики в 2017 році; ознайомила із загальною характеристикою сертифікаційної роботи з математики ЗНО-2017, системою нарахування балів за виконання завдань, критеріями оцінювання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю.

Дяченко Г.В., завідувач методичного кабінету відділу освіти Буринської міської ради наголосила, що рівень знань учнів залежить від рівня знань їх учителів.

Свєтлова Т.В. та Мусіяка О.В. проаналізували результативність складання державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання з математики в 2016 році випускниками загальноосвітніх навчальних закладів Буринського району.

З учителями математики Свєтловою Т.В. проведено практичне заняття-тренінг з розв’язування завдань у формі зовнішнього незалежного оцінювання з математики, учителів ознайомлено з можливістю використання сучасних навчально-методичних посібників та он-лайн ресурсів для підготовки учнів до ЗНО-2017 з математики.

Методистом з математики надано методичні рекомендації щодо підготовки учнів до складання зовнішнього незалежного оцінювання з математики та організації самоосвітньої діяльності учителів математики з підвищення власного фахового рівня.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO