Готуємося до ЗНО з української мови та літератури

на головну resДоторкнутися до Слова, відчути Слово, насолодитися Словом, напитися Слова,справжнього українського живого слова. Бути поруч із рідним словом. Це так потрібно і так життєствердно для нас, українців.

Відповідно до плану Сумського інституту післядипломної педагогічної освіти на 2017 рік, 17 січня 2017 року на базі Сумської загальноосвітньої школи № 21 м. Суми відбувся обласний інструктивно-методичний семінар-нарада методистів управлінь, відділів освіти, керівників методичних об’єднань учителів української мови та літератури «Запровадження нової системи визначення порогового балу ЗНО: методичний аспект».

Адміністрація школи створила теплу, душевну атмосферу. Учасники фольклорного ансамблю колядками та щедрівками привітали присутніх із новорічними святами.

Шерстюк Л.М., методист з української мови та літератури Сумського ОІППО, ознайомила учасників з організаційно-методичними аспектами проведення ЗНО з української мови та літератури, з нормативними документами Міністерства освіти і науки України про проведення ДПА (ЗНО) в 2016-2017 н.р. Методист наголосила, що рівень знань учнів залежить від рівня знань їх учителів.

Авраменко О.М., доцент Київського університету імені Бориса Грінченка, член експертної комісії з української літератури Науково-методичної ради МОН України, надав коментарі щодо змін у програмі ЗНО – 2017 з української мови та літератури, окреслив проблеми соціокультурної змістової лінії чинної програми з української мови.

Для вчителів початкових класів мовознавець провів майcтер-клас з культури мовлення та презентував книгу «100 експрес-уроків української». Майстер-клас вразив своєю цікавістю, оригінальністю та змістовністю; поєднав грамотність й ораторське мистецтво, сучасний погляд свідомого європейця на мовне та літературне збагачення учнів, цікаві аспекти культури мовлення та методики викладання.

Присутні були ознайомлені з можливістю використання сучасних навчально-методичних посібників та он-лайн ресурсів для підготовки учнів до ЗНО – 2017; отримали методичні рекомендації щодо проведення зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури в 2017 році.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO