Методичний порадник з математики

на головну resВідповідно до Рішення колегії Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 10.11.2016, з метою проведення методичного порадника «Особливості підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року з математики», методистом з математики навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО Свєтловою Т.В. 11.01.2017 здійснено виїзд до Липоводолинського району.

У заході взяло участь 12 учителів математики, що викладають в 11 класах загальноосвітніх навчальних закладів Липоводолинського району.

Свєтлова Т.В., методист з математики Сумського ОІППО, проаналізувала результативність складання державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році випускниками загальноосвітніх навчальних закладів Липоводолинського району, акцентувала увагу вчителів на організаційно-методичних аспектах проведення ЗНО з математики в 2017 році, ознайомила з загальною характеристикою сертифікаційної роботи з математики ЗНО-2017, системою нарахування балів за виконання завдань, критеріями оцінювання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю.

З учителями математики Липоводолинського району методистом проведено практичне заняття-тренінг з розв’язування завдань у формі зовнішнього незалежного оцінювання з математики, проаналізовано та надано методичний коментар щодо розв’язків цих завдань вчителями.

За результатами роботи надано методичні рекомендації щодо підготовки учнів до складання зовнішнього незалежного оцінювання з математики та організації самоосвітньої діяльності учителів математики з підвищення власного фахового рівня, ознайомлено присутніх з можливістю використання сучасних навчально-методичних посібників та он-лайн ресурсів для підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з математики.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO