Методичний порадник «Підготовка учнів до ЗНО з англійської мови у 2017 році»

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського ОІППО на 2017 рік, 10.01.2017 на базі інституту методистом з іноземних мов Ярмак І.В. було проведено методичний порадник «Підготовка учнів до ЗНО з англійської мови у 2017 році», у якому взяло участь 46 педагогів області.

Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, звернулась з вітальним словом до учасників методичного порадника, наголосивши на важливості систематичної ретельної підготовки учнів до результативного проходження ними ЗНО з англійської мови.

Ярмак І.В., методист з іноземних мов Сумського ОІППО, акцентувала увагу на важливості ґрунтовного вивчення іноземних мов випускниками навчальних закладів.

Ляшко Н.О., методист видавництва «ExpressPublishing», провела майстер-клас «Ефективна підготовка до ЗНО. Як скласти іспит», у якому вчителі області взяли активну участь.

Учасники методичного заходу проаналізували тестові вправи ЗНО-2016, одержали методичні рекомендації щодо роботи з тестовими завданнями частини «Читання», «Використання мови», «Письмо».

Присутні були ознайомлені з можливістю використання сучасних навчально-методичних посібників та он-лайн ресурсів для підготовки учнів до ЗНО з англійської мови.

Під час проведення заходу було презентовано навчально-методичну літературу видавництва «Express Publishing» м. Київ.

Закриття методичного порадника завершилося нагородженням активних учасників подарунками. Усі учасники отримали сертифікати.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO