Методичний порадник

 головну resВідповідно до Рішення колегії Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 10.11.2016 та з метою проведення методичного порадника «Особливості підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року з математики», 05.01.2017 Свєтловою Т.В., методистом з математики навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, здійснено виїзд до Шосткинського району.

Методистом з математики Сумського ОІППО Свєтловою Т.В. проаналізовано результативність складання державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання з математики в 2016 році випускниками загальноосвітніх навчальних закладів Шосткинського району, акцентовано увагу вчителів на організаційно-методичних аспектах проведення зовнішнього незалежного оцінювання з математики в 2017 році, ознайомлено з загальною характеристикою сертифікаційної роботи з математики ЗНО-2017, системою нарахування балів за виконання завдань, критеріями оцінювання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю.

В.о. завідувача методичного кабінету відділу освіти Шосткинської райдержадміністрації Касьяненко С.В. наголошено на важливості підготовки випускників навчальних закладів до успішної участі в ЗНО.

З учителями математики Шосткинського району Свєтловою Т.В. проведено практичне заняття-тренінг з розв’язування завдань у формі зовнішнього незалежного оцінювання з математики, надано методичні рекомендації щодо підготовки учнів до складання зовнішнього незалежного оцінювання з математики та організації самоосвітньої діяльності учителів математики з підвищення власного фахового рівня.


Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO