Очно-заочний етап «Учитель року – 2017»

на головну res5 січня 2017 року з самого ранку Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти радо зустрічав учасників очно-заочного етапу ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017».

Розпочався очно-заочний етап змагань не одразу конкурсними випробуваннями, а настановою від Удовиченко І.В., проректора Сумського ОІППО, яка ознайомила присутніх із перебігом змагань та побажала учасникам самореалізації, упевненості, успіхів та віри у свої сили.

О 8.45 усі конкурсанти зайняли відповідні місця в аудиторіях і почали роботу з таких випробувань: тестування з фахової майстерності (комп’ютерні вправи фахового спрямування), експертиза підручника (експертний висновок), презентація досвіду (у тому числі інтернет-ресурсу), співбесіда (запитання за темою роботи; відповіді на запитання з дидактики, педагогіки, психології, фаху, загальної ерудиції).

З великої кількості учасників (81 особа) членами журі буде обрано п’ятірку найкращих у кожній номінації, які невдовзі будуть продовжувати змагання за можливість представляти Сумську область на Всеукраїнському рівні.  

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO