Готуємося до ЗНО

на головнуНа виконання пункту 3 рішення колегії Департаменту освіти і науки Сумської обласної держадміністрації від 10.11.2016, 13 грудня 2016 року відбувся вебінар «Підготовка та проведення ЗНО у 2017 році з української мови та літератури», який провела методист з української мови та літератури Сумського ОІППО Шерстюк Л.М. для вчителів української мови та літератури загальноосвітніх навчальних закладів Шосткинського району (11 чоловік).

Захід був організований з метою підвищення якості надання освітніх послуг.

Під час вебінару були розглянуті питання:

  • результати ДПА (ЗНО) з української мови та літератури загальноосвітніх навчальних закладів Шосткинського району;

  • форми тестових завдань та аналіз типових помилок, яких припустилися абітурієнти при виконанні сертифікаційної роботи у 2016 році (за даними Українського центру оцінювання якості освіти);

  • особливості програми зовнішнього незалежного оцінювання досягнень випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти з української мови та літератури;

  • загальна характеристика сертифікаційної роботи ЗНО 2017 року.

Учителі-учасники вебінару, разом з в.о. завідувача методичним кабінетом відділу освіти Шосткинської райдержадміністрації Касьяненко С.В., за методичного супроводу Шерстюк Л.М. виконували завдання ЗНО на прикладах тестів з української мови 2009 – 2016 років.

Окрім того, Шерстюк Л.М. розповіла про можливості використання веб-сайтів, які пропонують навчальні матеріали у вигляді онлайн-тестів, онлайн-ігор, теоретичного матеріалу для підготовки до ЗНО.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO