Тренінгові форми роботи

на головну1 грудня 2016 року методисти навчально-методичного центру психологічної служби Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Кондратенко Л.О. та Гавриленко С.О. взяли участь у тренінгу «Запобігання сексуальному насильству під час конфлікту», проведеному представниками громадської організації «Ла-Страда Україна» Андрієєнковою В. та Швед О., за сприяння Міністерства соціальної політики України, у рамках реалізації проекту «Подолання соціальних наслідків конфлікту на Донбасі та незаконної анексії Криму за допомогою державних структур в Україні та громадянського суспільства».

Під час тренінгу розглянуто питання міжнародного та українського законодавства у сфері насильства, процедури проведення опитування та спілкування з постраждалими від сексуального насильства, відповідальності за вчинення насильства та визначення наявних ресурсів у роботі з постраждалими від сексуального насильства.

Робота в групах була присвячена виробленню алгоритму дій з постраждалими, опрацюванню нормативно-правової бази з даного питання та визначенню порядку взаємодії служб у справах дітей, закладів соціального захисту дітей, центрів соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, поліції, закладів освіти та охорони здоров’я.

На тренінгу панувала атмосфера толерантності, взаємоповаги та партнерської взаємодопомоги при вирішенні поставлених завдань.

По закінченню тренінгу учасники отримали інформаційні матеріали.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO