Поповнення матеріально-технічної бази

головна resУ Сумському ОІППО від сьогодні – поповнення матеріально-технічної бази. Два нових мультимедійних проектори та три комп’ютери, із необхідним комплектом ліцензованого програмного забезпечення готові до активного використання науково-педагогічними працівниками Інституту.

Заступник голови обласної ради, депутат Лілія Вячеславівна Ричкіна вручаючи документи на нову сучасну техніку побажала Нікітіну Юрію Олександровичу, ректору Сумського ОІППО, і далі працювати над оновленням технічної бази, адже лише забезпечений сучасними засобами навчальний процес може і повинен відповідати вимогам педагогів області. Лілія Вячеславівна виділила депутатські кошти у обсязі 30 тисяч грн. на закупку мультимедійного комплексу для потреб закладу.

Розглянувши звернення адміністрації Інституту постійна комісія з питань освіти, науки, культури, туризму, спорту та молодіжної політики Сумської обласної ради, в особі Науменка Ігоря Вікторовича, також виділила кошти на закупівлю мультимедійного обладнання та комп’ютерів. Ігор Вікторович, передаючи в подарунок техніку, запевнив адміністрацію СОІППО в подальшій підтримці щодо модернізації матеріально-технічної бази закладу.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO