Обласна англо-лінгвістична школа вчителів англійської мови

1Відповідно до плану роботи Сумського ОІППО на 2016 рік, 28 вересня методистами навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти проводилась обласна англо-лінгвістична школа вчителів англійської мови на базі Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки, участь у якій взяли 42 учителі області.

Метою заходу було ознайомлення вчителів області з інформацією про проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року та підготовку учнів до участі в зовнішньому незалежному оцінюванні з іноземної мови в 2017 році.

Координатором інформаційно-ресурсного центру «Вікно в Америку» Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки Лучкіною Т.А. було презентовано можливості його використання у підготовці учнів до зовнішнього незалежного оцінювання.

Аналіз результативності участі учнів Сумської області у зовнішньому незалежному оцінюванні з іноземних мов здійснила методист Клюніна Н.В.

Плішкова Вікторія Олександрівна, методист видавництва MM Publication в Україні, провела тренінг для учасників семінару з підготовки учнів до державних іспитів, а саме про стратегії роботи з текстами для читання, лексичними одиницями, граматичним матеріалом.

Особливість англо-лінгвістичної школи полягає в тому, що всі матеріали, використані під час тренінгу, були взяті з автентичних джерел.

По закінченні семінару всі учителі отримали сертифікати за активну участь.

2

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO