Відеоконференцнарада з питань організації та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році в Сумській області

2314 квітня 2016 року у приміщенні Сумської обласної державної адміністрації відбулася відеоконференцнарада з питань організації та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році.

На відеоконференцнараді були присутні: заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Боршош І.С., директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Попова О.І., директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Сидоренко О.Л., куратор Сумської області з питань ЗНО ХРЦОЯО Ханікова В.О., заступник міського голови м. Суми Пак С.Я., начальник управління освіти і науки Сумської міської ради Данильченко А.М., головний спеціаліст відділу дошкільної, загальної середньої освіти та соціального захисту Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харламов Ю.І., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Удовиченко І.В., представники служб, задіяних у підготовці до ЗНО (управління охорони здоров’я Сумської обласної державної адміністрації, Головне управління Національної поліції в Сумській області, відділ безпеки дорожнього руху Головного управління Національної поліції в Сумській області, управління поліції охорони в Сумській області, управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Сумській області, обласний вузол спеціального зв’язку), адміністрація вищих навчальних закладів м. Суми.

У режимі відеозв’язку в нараді взяли участь начальники управлінь (відділів) освіти (освіти і науки; освіти, молоді та спорту) міських рад, міськвиконкомів, райдержадміністрацій.

Відеоконференцнараду розпочав заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Боршош І.С. Директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Попова О.І. зупинилась на основних завданнях щодо підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання в області: забезпечення функціонування пунктів тестування; створення безпечних умов у місцях проведення зовнішнього незалежного оцінювання; чергування медичних працівників на пунктах тестування; організації підвезення випускників загальноосвітніх навчальних закладів до пунктів проведення ЗНО та у зворотньому напрямі; сприяння участі педагогічних, науково-педагогічних працівників навчальних закладів у проведенні зовнішнього незалежного оцінювання у встановленому чинним законодавством порядку.

Представники служб, задіяних до проведення зовнішнього незалежного оцінювання звітували з питань організації та підготовки до ЗНО.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO