ЧИТАЄМО ПОЕЗІЮ СУМЩИНИ РАЗОМ

головна24 березня 2016 року в рамках культурологічного проекту «Скарби нашого роду» лабораторія з проблем національно-патріотичного виховання КЗ СОІППО (керівник Юрій Пятаченко) спільно з Сумською обласною універсальною науковою бібліотекою (керівник краєзнавчого відділу та бібліографії Ольга Малиш) провели поетичний марафон «Читаємо поезію Сумщини разом». Захід відбувся СОУНБ – найбільшій книгозбірні Сумської області.

У рамках краєзнавчо-педагогічної практики активними учасниками дійства стали учителі української мови та літератури, російської мови та зарубіжної літератури слухачі курсів підвищення кваліфікації. Захід об’єднав в он-лайн режимі вісім поетичних майданчиків області, до Сум приєдналися літератори, педагоги, музейники з Путивля, Конотопа, Ромен, Бурині, Недригайлова, Білопілля і Липоводолинщини.

Учасників акції привітали голова Сумської філії НСПУ Олександр Вертіль, письменники-уродженці Сумщини Микола Гриценко і Василь Довжик.

До участі були запрошені письменники Сумщини: Анатолій Луговський, Сергій П’ятаченко, Григорій Єлишевич, літератори рідного краю: Віктор Осадчий, Тетяна Лісненко, Юлія Зв’язка, Катерина Сенченко, Лариса Браташ. До акції долучилися молоді поетеси Наталія Михайличенко та Ольга Бражник, а також учитель української мови і літератури з Недригайлова Валентина Даниленко зі своєю вихованкою ученицею 7 класу Кариною Долудою, яка читала свої вірші. Долучилася до марафону і молодіжна літературна студія «Джерела» (керівник Ірина Козлова) та самодіяльний поет з Конотопа Федір Рижий.

На згадку про поетичне дійство учасники акції створили поетичне дерево Сумщини, прикрасивши його листочками з цитатами з творів поетів рідного краю.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO