Плекаймо рідне слово!

mova moya21 лютого представники всіх націй і народностей світу відзначають День рідної мови. Це свято було започатковане в 1999 році на сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО і спрямоване на підтримку мовного та культурного розмаїття.

Державність мови є універсальною формою об’єднання людей в одне ціле, в один народ. Це важливий чинник самовизначення нації, надійна основа розвитку країни.

Українська мова пройшла нелегкий шлях. Однак, попри всі перешкоди, для багатьох мільйонів людей вона була і є рідною, є ковтком цілющого повітря. То ж мовне повітря повинно бути бездоганно чистим, як Святе Письмо. І справжнім майстром є вчитель, котрий має фундаментальні знання мови в поєднанні з традиціями національного виховання, обізнаний з історичним розвитком рідної мови, вміє залучити до світу рідної мови своїх вихованців.

Вітаємо вас, шановні колеги, з Міжнародним днем рідної мови. Нехай материнське слово буде для всіх нас оберегом. Щастя вам, добра, нових здобутків в ім’я України! Ми щиро віримо, що краса і сила української мови пригорне до себе серця мільйонів інших людей.

Саме ми, заради прийдешніх поколінь, повинні зберігати і шанувати мову, як це робили наші славні предки. Любімо свою рідну мову, бо з нею наше майбутнє і майбутнє України!

Думайте, розмовляйте, мрійте, пишіть, жартуйте, співайте, читайте рідною мовою, захищайте своїми долоньками крихітну свічечку букви «ї», оберігайте місячний серпик букви «є»!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO