ОЧНИЙ ЕТАП ІІ (ОБЛАСНОГО) ТУРУ Всеукраїнського конкурсу «УЧИТЕЛЬ РОКУ – 2016»

 головну res21-й рік поспіль у зимові дні педагогічний загал Сумської області вболіває за конкурсантів фахового змагання – Всеукраїнського конкурсу «Учитель року». Ця зима не стала виключенням – конкурс триває! У 2016 році конкурс відбувається у 4-х номінаціях: «Математика», «Історія», «Англійська мова» та, уперше за всю історію проведення фахового змагання, – «Захист Вітчизни». У змаганнях братимуть участь по 5 переможців попереднього етапу змагань з кожної номінації.

В актовій залі Сумського ОІППО 1 лютого о 14.00 відбулося урочисте відкриття очного етапу ІІ (обласного) туру конкурсу «Учитель року – 2016». Учасників та гостей привітала директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Попова О.І. «Сучасному вчителеві мають бути притаманні такі якості, які допоможуть відчути дитину, з її великим, неосяжним дитячим світом. А у виявленні найкращих особистісних якостей, рівня професійної майстерності чільне місце належить саме «Учителеві року» – зазначила Олена Іванівна.

Після представлення на сцені п’ятірки в кожній номінації конкурсанти пройшли перше жартівливе випробування. Найемоційніше, імпульсивно та гіпершвидко відповідали учасники у номінації «Історія», показавши загальну ерудицію та інноваційний підхід до виконання творчих задач. Натомість учителі «Захисту Вітчизни» примусили посміхнутись усіх у залі.

Після знайомства з головами журі, учасники отримали привітання та побажання і від них.

Вихованці центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю вітали вчителів області концертною програмою з пісень та таночків, даруючи неймовірну щирість та позитивні емоції.

Згідно з порядком проведення зазначеного етапу, у перший день змагань учасники презентують домашнє завдання «Учитель – творча особистість».

Конкурсні випробування триватимуть до 5 лютого, цього ж дня о 12.00 в актовій залі Сумського ОІППО, у рамках урочистого закриття конкурсу, буде оголошено четвірку найкращих учителів області у конкурсних номінаціях.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO