Обласний (он-лайн) семінар-практикум «Інтерактивні вправи в середовищі Міксіке»

Image0000128 січня 2016 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся обласний (он-лайн) семінар-практикум «Інтерактивні вправи в середовищі Міксіке».

Учасники семінару ознайомилися з основними етапами реалізації міжнародного українсько-естонського проекту «Міксіке в Україні», освітніми можливостями он-лайн середовища Міксіке щодо створення та використання власних навчальних матеріалів, а також використання он-лайн колекції інтерактивних вправ, створених учасниками проекту.

На семінарі виступили: координатор проекту Міксіке в Україні, старший викладач кафедри освітньої політики Львівського ОІППО Носкова М.В. («Впровадження проекту Міксіке в Україні»), методист інформатики та інформаційних технологій Сумського ОІППО Іваненко Н.Е. («Методичні аспекти роботи в середовищі міжнародного освітнього проекту Міксіке. Види інтерактивних вправ у середовищі Міксіке»), методист математики Сумського ОІППО Свєтлова Т.В. («Використання можливостей міжнародного освітнього проекту Міксіке в процесі навчання математики»).

Практична складова обласного (он-лайн) семінару-практикуму «Інтерактивні вправи в середовищі Міксіке» була реалізована регіональним координатором проекту Міксіке, учителем інформатики Шосткинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 Шосткинської міської ради Сумської області Слуцькою І.А. («Розробка та використання інтерактивних вправ у середовищі Міксіке»).

Учасниками семінару стали представники двадцяти одного міста та району Сумської області. Найбільша кількість учасників була з міст Суми, Шостка, Лебедин, Глухів та Сумського району. До он-лайн трансляції обласного семінару-практикуму долучилися вчителі Рівненської, Одеської та Черкаської області.

Виконували завдання з розробки та використання інтерактивних вправ у середовищі Міксіке вчителі інформатики, математики, фізики, хімії, географії, початкових класів та української мови.

Методичні рекомендації семінару розміщено за посиланням (завантаження файлу)

Відеозапис он-лайн трансляції дистанційної складової обласного семінару-практикуму розміщено за посиланням (http://bit.ly/1UqI5Nw)

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO