Очно-заочний етап ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016»

на головну resultУ період новорічних свят педагогічний загал області продовжує активно брати участь у фахових конкурсах. Так, 5 січня, Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти зустрічав учасників очно-заочного етапу конкурсу «Учитель року – 2015».

Після реєстрації учасників, в актовій залі відбулась настановча нарада, що розпочалася з вітання конкурсантів в.о. ректора Сумського ОІППО Ю.О. Нікітіна, після чого проректор І.В. Удовиченко розповіла про особливості очно-заочного етапу та побажала учасникам максимального творчого й професійного саморозкриття, перемоги – найсильнішим.

Очно-заочний етап конкурсу передбачав випробування з фахової майстерності у вигляді письмової роботи, тестування, комп’ютерних вправ; презентацію досвіду та інтернет-ресурсу (сайту чи блогу); співбесіду з питань психології, педагогіки, дидактики, загальної ерудиції учасників з членами журі.

Конкурсні випробування, відповідно до номінацій «англійська мова», «історія», «математика», «захист Вітчизни», відбулись для 68 конкурсантів, що не зважаючи на різдвяні морози, все ж узяли участь у конкурсах професійної майстерності, довівши бажання – перемагати. З поважних причин не з’явились 11 конкурсантів.

Невдовзі журі визначить п’ятірки найсильніших у кожній номінації, що змагатимуться у майбутньому – уже у півфінальному – очному етапі конкурсу, який відбудеться 1-5 лютого 2016 року в Сумському ОІППО.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO