Обласний семінар-практикум «Попередження насильства в шкільному середовищі»

на головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2015 рік, 23 грудня 2015 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся обласний семінар-практикум «Попередження насильства в шкільному середовищі» під керівництвом Давидової Ю.І., методиста з організаційно-виховної та гурткової роботи.

На заході були присутні заступники директорів з виховної роботи та педагоги-організатори загальноосвітніх навчальних закладів області. Розпочалося засідання з привітального слова учасників обласного семінару-практикуму – Удовиченко І.В., проректора з науково-педагогічної роботи Сумського обласного інститут післядипломної педагогічної освіти, кандидата педагогічних наук, доцента.

Давидова Ю.І., методист з організаційно-виховної та гурткової роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти розповіла про «Попередження насильства в шкільному середовищі».

Єфремова Г.Л., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри андрагогіки та корекційної освіти Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти презентувала «Булінг як соціально-педагогічна проблема: та шляхи її вирішення».

Гужвенко Т.Ю., волонтер Сумської обласної асоціації педагогів-християн, координатор Всеукраїнської програми «Відродження» провела тренінг «Мистецтво спілкування в школі щодо профілактики насильства».

Троіцька М.Є., старший викладач кафедри психології Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти провела інтерактивне заняття на тему: «Психологічні засоби створення безпечного середовища у школі».

По завершенню обласного семінару-практикуму учасники отримали методичні рекомендацій за темою «Попередження насильства в шкільному середовищі».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO