У Департаменті обговорили питання розвитку дошкільної освіті

фото resultУ Департаменті освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації 23 грудня 2015 року відбулася нарада з питань дошкільної освіти для спеціалістів (методистів) дошкільної освіти управлінь (відділів) освіти (освіти і науки, освіти, молоді та спорту) міських рад, міськвиконкомів, райдержадміністрацій.

Нараду відкрила Павловська Л.М., начальник відділу дошкільної, загальної середньої освіти та соціального захисту. Також у нараді брали участь: Ганжа Н.П., провідний спеціаліст відділу дошкільної, загальної середньої освіти та соціального захисту, Гаєва Н.Ф., завідувач обласної психолого-медико-педагогічної консультації; від Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти в заході взяла участьМіщенко Л. Б., методист дошкільного виховання.

На нараді розглядалися питання: про підсумки та проблеми розвитку дошкільної освіти області у 2015 році; зняття з Державного реєстру приміщень дошкільних навчальних закладів; пріоритетні напрями діяльності дошкільної освіти області на 2016 рік; планування методичної роботи освітнього процесу дошкільних навчальних закладів на 2015-2016 навчальний рік; забезпечення прав дітей з особливими освітніми потребами якісною дошкільною освітою, особливості визначення рівня розвитку дитини старшого дошкільного віку за допомогою кваліметричної моделі; упровадження програми фінансової грамотності дітей дошкільного віку «Афлатот» у дошкільних навчальних закладах області. На нараді підбили підсумки конкурсів, проведених у 2015 році та нагородили переможців почесними грамотами.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO