НА ЧАСІ – РЕФОРМУВАННЯ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ

Питання реформування галузі післядипломної педагогічної освіти сьогодні розглядаються як МОН України так і місцевими органами вади. Саме ця тема 19 листопада розглядалась у форматі трьохсторонньої робочої зустрічі, організованої Департаментом освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, ректоратом та первинною профспілковою організацією Сумського ОІППО, обласною профспілкою працівників освіти і науки України.

Директор Департаменту О.І. Попова акцентувала увагу на зверненнях працівників СОІППО, що стосуються режиму та специфіки роботи. Після консультацій юриста та голови профспілки, усі звернення були розглянутій прокоментовані в межах чинного законодавства.

Наступним пунктом зустрічі було вивчення проектів установчої документації СОІППО. Голова обласної профспілки працівників освіти і науки України С.В. Осадчий позитивно прокоментував Колективний договір закладу та зазначив, що у розділах режиму, оплати праці, гарантії захисту та прав, свобод працівників інституту документ повністю відповідає нормативно-правовій базі.

Окрім колективного договору сторони обговорили Статут Сумського ОІППО, концепцію розвитку закладу, адже Департаментом освіти на адміністрацію та колектив інститут покладено місію швидкого реформування закладу післядипломної освіти, який має стати конкурентоспроможним, інноваційним та надаватиме якісні освітні послуги для навчання дорослих упродовж життя.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO