Освіта у галузі прав людини та  демократичного громадянства

ИрпиньБоротьба за дотримання прав людини стала рушійною силою для суспільних змін у багатьох країнах світу,але зміни не можливі без знань та досвіду тих, хто прагне змінити країну на краще, навчитися захищати себе та допомагати в цьому іншим. Саме цим питанням був присвячений науково-практичний семінар «Освіта прав людини та демократичного громадянства який відбувся з 26 по 30 жовтня 2015 року у м. Ірпінь Київської області за участі Третьякової О.В., методиста історії та правознавства Сумського ОІППО.

Головна мета семінару – підтримка сталого розвитку громадянського суспільства за допомогою поширення знань про освіту для демократичного громадянства та освіту з прав людини (ОДГ/ОПЛ) в Україні.

Семінар організовано Міністерством освіти і науки України, спільно з Представництвом Ради Європи в Україні в рамках проекту Ради Європи та Європейського Союзу «Підтримка освіти прав людини та демократичного громадянства у країнах Східного партнерства».

З учасниками семінару працювали сертифіковані тренери, консультанти з питань освіти демократичного громадянства та освіти прав людини Олена Стиславська, Мажена Рафальська (Польща).

Специфіка проведення семінару була побудована на інтерактивному навчанні, що включало у себе дискусійні вправи, практичні завдання, міні-лекції, різноманітні групові та індивідуальні завдання, а також показ короткометражних документальних фільмів про права людини. Згідно з програмою семінару відбулися тематичні дискусії, презентації навчальних посібників. За результатами участі у заході методистом СОІППО Третьяковою О.В. отримано комплект дидактичних матеріалів з питань демократичного громадянства та прав людини.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO