On-line нарада щодо забезпечення підручниками учнів 4-х, 7-х класів та навчальним обладнанням кабінети фізики

14gasbnsn22 жовтня 2015 року Міністерством освіти і науки України проведена селекторна нарада щодо забезпечення підручниками учнів 4 та 7 класів і закупівлі обладнання для кабінетів фізики.

Захід проводив Міністр освіти і науки Квіт С.М.

Від Сумської області в нараді, яка відбувалася оn-line на базі Сумського ОІППО, взяли участь Павловська Л.М., начальник відділу дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти та соціального захисту Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації; Завгородня Л.Б., директор центру фінансово-економічного моніторингу та технічного забезпечення освітніх закладів департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації; Карпуша В.М., методист фізики навчально-методичного відділу післядипломної освіти СОІППО; Чортополох Т.І., завідуюча книжковим складом СОІППО.

На наради Квіт С.М. підкреслив важливість створення сучасних кабінетів предметів природничого напрямку в загальноосвітніх навчальних закладах ІІІ ступеню. Акцент був зроблений на забезпеченні спеціалізованим обладнанням кабінетів фізики, аргументуючи це тим, що найбільш низькі показники зовнішнього незалежного оцінювання саме з даного предмету, що свідчить про низьку якість навчання фізики в загальноосвітніх закладах України. Також Міністр зазначив, що перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству освіти і науки на 2015 рік та обсягу освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у 2015 році дозволив обласним державним органам влади виділити кошти на здійснення закупівель спеціалізованих засобів навчання та обладнання для загальноосвітніх навчальних закладів усіх областей України, зокрема і для Сумської області, з метою створення якісних умов для вивчення фізики в опорних школах.

Також Міністр наголосив, що держава виділила на закупівлю підручників для 4-х та 7-х класів частину коштів з асигнувань на діяльність Верховної Ради.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO