Перший Сумський обласний круглий стіл «Національно-патріотичне виховання дітей і молоді – опора української державності» у форматі он-лайн заходу.

головна resultУ відповідності до плану роботи КЗ Сумський ОІППО 15 жовтня 2015 року за технічної підтримки Сумського державного університету було апробовано нову форму діяльності – Перший Сумський обласний круглий стіл «Національно-патріотичне виховання дітей і молоді – опора української державності» у форматі он-лайн заходу. Це надало можливість представникам міст та районів Сумської області здійснювати дистанційні доповіді з підтримкою мультимедійних презентацій, відео матеріалів та он-лайн присутність. Координаторами виступи Жук М.В., Гапон А.В. (кафедра соціально-гуманітарних дисциплін КЗ Сумський ОІППО).

Тематичними напрямками он-лайн роботи обласного круглого столу визначені: особливості національно патріотичного виховання у відповідності до «Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді» та проведення АТО; досвід організації національно-патріотичного виховання в навчальних закладах Сумської області; конкретні проекти з національно патріотичного виховання (волонтерського, краєзнавчо-дослідницького, українознавчого та культурологічного спрямування) в Сумські області; можливості оптимізації національно патріотичного виховання та пошук напрямків спільних проектів навчальних закладів Сумської області.

Було отримано більше 70 матеріалів з 21 районів і міст Сумської області.

Розпочав роботу круглого столу учасник бойових дій в зоні АТО Жуков Микола Володимирович. Виступаючими стало близько 30 чоловік, з них 6 – дистанційно. При цьому було надано можливість ознайомитись з відеозаписами учасників, які не змогли бути присутніми під час трансляції. Було представлено 19 відеороликів з 11 міст і районів Сумщини (Білопільський район – 6; по 2 з Глухівського, Роменського, Тростянецького районів, по одному з Конотопського, Л-Долинського, Ямпільського районів, міст Суми, Глухів, Охтирка та Ромни).

Всі бажаючі мали можливість поділитися власним досвідом та взяти участь у дискусіях, у звязку з чим замість запланованих 2,5 годин круглий стіл продовжувався протягом 4,5 годин.

Учасникам також було надано можливість ознайомитись із розміщеними матеріалами відповідної тематики на сайтах навчальних закладів. так, велика кількість тематичних матеріалів на сайтах: КЗСОР Путивльської загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІ ступенів (http://internatputivl.narod.ru); персональному сайті Гриценка Андрія Петровича (http://gritsenko-andrij-petrovich.webnode.com.ua/) учителя історії та суспільних дисциплін Слоутського навчально-виховного комплексу: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів.

Програма заходу та збірка праць учасників круглого столу доопрацьовується і по завершенню буде розміщена на сайті КЗ Сумський ОІППО.

Запис відеотрансляції круглого столу за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=m9ktH6CWH9o

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO