Xімія за новим державним стандартом

P1016282 golovna resultВідповідно до річного плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2015 рік, 21 вересня 2015 року відбулося друге засідання обласної творчої групи «Дидактико-методичне забезпечення викладання хімії за новим Державним стандартом загальної середньої освіти».

У другому засіданні за темою «Розробка дидактико-методичного забезпечення викладання хімії в 7 класі за Державним стандартом загальної середньої освіти» узяло участь 11 учителів хімії із 11 районів і міст області (Буринського, Конотопського, Кролевецького Охтирського, Путивльського, Тростянецького районів та міст Суми, Шостка, Охтирка, Глухів, Лебедин).

Оскільки обов’язковою умовою ефективного навчального процесу є контроль рівня засвоєння знань та сформованості умінь і навичок в учнів, то актуальним для вчителя є: правильно підібрати комплект завдань і розробити об’єктивні критерії оцінювання. Тому, результат роботи обласної творчої групи, спрямований на розробку дидактичного матеріалу, − допоможе вчителям організувати якісний поурочний та тематичний контроль знань. З метою реалізації поставлених завдань Метейко А.В., методист хімії Сумського ОІППО нагадала учасникам творчої групи основні підходи до викладання хімії, акцентуючи увагу на особливостях програми 7 класу. Коростіль Л.А., доцент кафедри початкової та природничо-математичної освіти Сумського ОІППО, к.пед.н. – розглянула питання щодо особливостей організації та проведення уроків систематизації й узагальнення знань, перевірки й коригування знань, умінь і навичок, зупинившись на сучасних прийомах і методах контролю знань учнів.

Протягом години, працюючи в парах, учасники зібрання мали можливість поділитися власними напрацюваннями, обмінятися думками та виробити спільну стратегію щодо підбору змісту й структурування методичних матеріалів для вчителя.

Відповідно до виявлених проблем було визначено пріоритетні напрямки подальшої роботи членів творчої групи, які спрямовані на удосконалення дидактичних і методичних матеріалів на допомогу вчителям хімії та природознавства.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO