Учити дітей живопису – насолода й спілкування

IMG 0756 resultМалювання, як один із видів навчальної роботи, що учить дітей свідомо працювати на заняттях, виховує в них зосередженість, увагу; розвиває просторове мислення та уяву, дозволяє їм глибше зрозуміти красу і закономірності будови оточуючого світу.

Відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2015 рік 21 травня у Сумській дитячій художній школі ім. Михайла Лисенка методистом із образотворчого мистецтва Сєрих Ларисою Володимирівною була проведена обласна школа педагогічної майстерності «Шляхи активізації пізнавальної діяльності учнів у процесі виконання живопису».

Мета проведення школи – підвищити педагогічну майстерність учителів образотворчого мистецтва в процесі виконання живопису.

Учителі образотворчого мистецтва області, а це 26 фахівців, підвищили свої знання з предмету, проаналізували навчально-методичні основи виконання живопису; розвивали вміння, навички активізації пізнавальної діяльності учнів засобами проведення майстер-класів з живопису, творче бачення навколишнього світу та спроможність до творчої діяльності; ознайомились з нетрадиційними техніками образотворчого мистецтва та навчилися застосовувати їх на уроці для активізації пізнавальної діяльності учнів; набували навичок проведення майстер-класів.

Учасники обласної школи педагогічної майстерності із зацікавленістю виконували натюрморт та пейзаж різними живописними матеріалами (фронтальна робота). Майстер-класи проводили викладачі художньої школи Ярова Любов  Петрівна та Борика Катерина Іванівна.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO