Створення колективного блогу: результат діалогічної взаємодії

image2На виконання внутрішнього моніторингу якості проведення інтерактивного навчання 12 березня 2015 року зі слухачами курсів підвищення кваліфікації КЗ СОІППО у відкритому форматі було проведено діалогове заняття, котре за метою передбачало активну взаємодію учасників та заперечувало домінування будь-кого з них. Діалогове заняття зі створення колективного учительського блогу для учителів української мови та літератури проводили досвідчені викладачі Ю.В. П’ятаченко (старший викладач кафедри педагогіки та інноваційних технологій) та О.В. Куртась (викладач кафедри інформаційно-комунікаційних технологій).

Відзначимо, що заняття було проведено у відповідності до навчальної програми спецкурсу Intel® «Навчання для майбутнього», котрий є одним з найбільш масштабних міжнародних освітніх проектом корпорації Intel. Станом на 1 серпня 2010р. за цією програмою пройшли навчання понад 170 000 вчителів та студентів.

Діалогове інтерактивне заняття за модулем «Створення учнівського блогу» мало на меті удосконалити в учителів навички застосування у практичній діяльності сучасних технологій Web 2.0, зокрема для подальшої організації індивідуально-групової і навчально-дослідної діяльності учнів.

Варто зазначити, що структурно кожен з етапів проведеного інтерактивного заняття вирізнявся високим методичним рівнем, що свідчить про досягнення поставленої перед викладачами мети, а саме: налагодження у навчальній групі конструктивного діалогу, і відповідно якісного отриманого результату, у вигляді створеного колективного блогу.

Учителями, що брали участь у занятті, були продемонстровані вміння включатися до співпраці, творчо вирішувати поставлені завдання та спільно розв’язувати проблеми. Участь у занятті подібного формату, за їх відгуками, сприяла не лише активізації пізнавальних процесів, а й набуття якісно нового досвіду трансляції нових знань.

У числі запрошених колег, інтерактивне діалогічне заняття відвідали Л.Г. Петрова (завідувач кафедри інформаційно-комунікаційних технологій, кандидат технічних наук, доцент;) та О.К. Пащенко (методист навчального відділу).

image3image4

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO