Триває конкурс підручників

AR8_1825-300x200.jpgУвага! До 20 березня триває он-лайн голосування за електронні версії навчальних підручників загальноосвітніх навчальних закладів.

У п’ятницю, 27 лютого 2015 року, у режимі онлайн-трансляції на освітньому порталі ПедПреса конкурсна комісія оголосила список підручників для 4-х і 7-х класів, які братимуть участь у ІІ етапі конкурсного відбору підручників. 

Відкрите засідання та оприлюднення списку відбувалося за участю заступника Міністра освіти і науки України Павла Броніславовича Полянського, членів комісії, представників Інституту інноваційних технологій і змісту освіти та журналістів.

 

На початку оголошення результатів роботи конкурсної комісії Павло Броніславович Полянський зазначив, що цього дня завершився перший етап конкурсного відбору підручників, під час якого автори подавали власні рукописи підручників, експерти (люди, що обиралися шляхом жеребкування) − їх оцінювали, а конкурсна комісія − узагальнювала експертні висновки та визначала авторів підручників, що будуть рекомендуватися до друку та другого етапу конкурсу.

Конкурсною комісією було зазначено, що для участі у ІІ (фінальному) етапі конкурсу проходить 81 підручник із 99 поданих для 4-го  класу і 133 підручника із 160 поданих – для 7-го. Усі позиції, що пройшли, або не пройшли для участі в другому етапі, були публічно оголошені членами Конкурсної комісії під час онлайн-трансляції.

Акцентуємо увагу вчителів на тому, що, відповідно до нового Положення про конкурсний відбір підручників, під час ІІ (фінального) етапу кращі підручники обиратимуть саме вони. Із 2 березня підручники доступні на електронному репозитарії за посиланням: Електронний репозитарій.

Учителям необхідно ретельно ознайомитися зі змістом підручників та зробити вибір одного з них на електронному репозитарії у період з 2 по 20 березня.

Метейко Алла Володимирівна, методист хімії Сумського ОІППО, звертає увагу вчителів хімії на те, що перший етап конкурсу пройшли підручники шести авторів, а саме:

-       Хімія − підручник для 7 класу (авт. Ярошенко О. Г.)

-       Хімія − підручник для 7 класу (авт. Григорович О. В.)

-       Хімія − підручник для 7 класу (авт. Дячук Л. С., Гладюк М. М.)

-       Хімія − підручник для 7 класу (авт. Лашевська Г.А., Лашевська А.А.)

-       Хімія − підручник для 7 класу (авт. Попель П. П. та ін.)

-       Хімія − підручник для 7 класу (авт. Савчин М. М.)

Просимо учителів 4-х, 7-х класів звернути увагу на зазначену вище інформацію та не бути байдужими до цього питання.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO