ОСОБЛИВОСТІ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ, ЯКІ СТИКАЮТЬСЯ З ВТРАТОЮ

golovnaПитання особливостей психологічної підтримки дітей, які стикаються з втратою спеціалісти психологічної служби обговорили у рамках  порадника, який було проведено 16 жовтня 2024 року навчально-методичним центром психологічної служби Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти для практичних психологів закладів фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти, інституційного догляду та виховання дітей з теми «Особливості психологічної підтримки дітей, які стикаються з втратою». У заході взяли участь 35 спеціалістів.

Методистом центру Анною РАСТРОСТА було висвітлено питання особливостей переживання горя дитиною на різних вікових етапах, використання ефективних методів, що допомагають дітям подолати втрату близької людини та зберегти психологічну стійкість.  

Важливою і цікавою для практичних психологів стала інформація Лариси БІЛОВОЛ, практичного психолога ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну», щодо участі у спільнозаході регіонів та громад «Стійкість одного – стійкість мільйонів». Захід проведено у рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» на базі аеропорту «Бориспіль»,  де на різних локаціях представники з усіх регіонів України мали можливість познайомитися з інструментами стійкості на щодень. 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO