«Використання завдань міжнародного конкурсу з інформатики та комп’ютерної вправності «Бобер» для розвитку інформатичної грамотності учнів 2-11 класів»

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, 11 жовтня 2024 року, для вчителів  інформатики закладів загальної середньої освіти Сумської  області, реалізовано семінар «Використання завдань міжнародного конкурсу з інформатики  та комп’ютерної вправності «Бобер» для розвитку інформатичної грамотності учнів 2-11 класів».

У ході роботи обласного семінару Павленко І.М., методист  інформатичної освітньої галузі навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, оприлюднила підсумки Міжнародного конкурсу з інформатики та комп’ютерної вправності «Бобер» у 2023-2024 н.р. у Сумській області.

Шевченко Т.О., старший викладач кафедри освітніх та інформаційних технологій Сумського ОІППО, акцентувала увагу на застосуванні завдань Міжнародного конкурсу з інформатики  та комп’ютерної вправності  «Бобер», як інструменту підвищення рівня інформатичної грамотності школярів.

Фролова Т.В., учитель  інформатики ліцею імені І.М. Середи Великописарівської селищної ради Сумської області, звернула увагу на доцільність використання завдань міжнародного конкурсу з інформатики  та комп’ютерної вправності «Бобер» у формуванні інформаційних компетентностей учнів.

Слуцька І.А., учитель  інформатики Комунальної організації (установа, заклад) «Шосткинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 1 Шосткинської міської ради Сумської області», поділилася досвідом проведення Міжнародного конкурсу з інформатики та комп’ютерної вправності «Бобер-2023» у місті Шостка.

За результатами обласного семінару вчителям  інформатики закладів загальної середньої освіти надано методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO