ГЕЙТКІПІНГ ЯК ІНСТРУМЕНТ ЗБЕРЕЖЕННЯ МЕНТАЛЬНОГО ЗДОРОВ’Я

golovnaДо Дня ментального здоров’я, що відзначається щороку 10 жовтня, навчально-методичним центром психологічної служби Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти проведено воркшоп для практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти області «Гейткіпінг як інструмент попередження суїцидальної поведінки дітей та дорослих».

Воркшоп проведено 9 та 11 жовтня 2024 року в рамках роботи обласної «Школи молодого спеціаліста психологічної служби». Його учасниками стали практичні психологи, соціальні педагоги закладів освіти, які мають стаж роботи до 3-х років (усього 48 осіб).

 Під час воркшопу Ірина МАРУХИНА, завідувач центру, Лариса КОНДРАТЕНКО, методист центру, ознайомили присутніх з одним із дієвих шляхів попередження самогубств, який наразі широко використовується у  83 країнах світу – гейткіпінгом.     

Учасники працювали в напрямку формування продуктивного ставлення до суїциду та потенційних суїцидентів, мали можливість обговорити міфи та факти щодо суїциду, насторожувальні ознаки суїцидальної поведінки; ознайомилися з алгоритмом розмови гейткіпера з людиною, яка має ризик самогубства; з ресурсами, до яких люди в суїцидальній кризі можуть звернутись з метою подальшої допомоги. По закінченню заходу фахівці отримали методичні матеріали.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO