ЛІНГВОСЕТ «ГОВОРІМО УКРАЇНСЬКОЮ!»

1ЛОГОТИПҐанок – у багатьох культурах і традиціях є невід'ємною частиною житла чи споруди, позначає своєрідну платформу або майданчик, який служить місцем відпочинку, спілкування та спостереження за навколишнім середовищем.

Ґанок існує вже багато століть і виник у стародавньому світі як захист від погодних умов. Слово «ганок» походить від давньогрецького слова «stoas», що означає «навіс» або «передпокій». У давнину ґанок був частиною будівлі, яка захищала від снігу, дощу та пекучого сонця. Також він використовувався, як місце для зібрань і торгівлі.

У середньовіччі ґанки стали більш декоративними, із використанням багатої архітектури та розписів. У багатьох країнах, включаючи Україну, ґанки були символом багатства та статусу.

  1Слайд

Ґа́нок (або рунду́к, присінки, присінок) – зовнішня прибудова (переважно, – крита) при вході до будівлі, у вигляді піднятого над землею майданчику перед дверима будинку, через яку здійснюється вхід і вихід із житлового приміщення. Може мати навіс, дашок на стовпах (такий ґанок також називається «присінками», «присінком»), огородження. Якщо дверний проріз розташований високо, то ґанок має сходи. Окрім практичної потреби (захист входу від атмосферних опадів) має і декоративну функцію – часто навіс, поруччя (перила) та інші частини ґанку виконуються з використанням різьблення або прикрашені в інший спосіб.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO