ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ (МАГІСТЕРСЬКИХ) РОБІТ

14 червня 2024 року відбувся захист кваліфікаційних  (магістерських) робіт здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 011 ОСВІТНІ, ПЕДАГОГІЧНІ НАУКИ освітньо-професійної програми Педагогіка вищої школи заочної форми навчання факультету підвищення кваліфікації та перепідготовки КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти. Захід було проведено в очній формі, з використанням технологій дистанційного навчання на навчальній платформі Microsoft Teams.

На початку роботи екзаменаційної комісії з промовою виступили ректор Юрій НІКІТІН, проректор з наукової роботи Сергій ГРИЦАЙ, декан факультету підвищення кваліфікації та перепідготовки Світлана ЛУЦЕНКО, завідувач кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту Галина ЄФРЕМОВА. Вітальними словами  для студентів стали побажання вдалого захисту наукових досліджень та успішної реалізації наукових здобутків у подальшій професійній діяльності.

Комісія працювала у такому складі: Сергій ГРИЦАЙ, кандидат педагогічних наук, доцент, проректор з наукової роботи; Олексій ГИРЯ, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту; Наталія СИДОРЕНКО, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту; Оксана КЛОЧКО, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджмент. На розгляд комісії було представлено вісім кваліфікаційних робіт.

Відзначимо, що студентські дослідження відрізняються розмаїттям наукових підходів та методів, а теми магістерських робіт, представлених до захисту, є актуальними для сучасної вітчизняної освіти, зокрема предметом наукового пошуку стали:  національно-патріотичне виховання  в системі вищої освіти; комунікативна компетентність викладача та її вплив на організацію освітнього процесу у ЗВО; організація освітнього процесу  у ЗВО в кризових умовах; організація дистанційного навчання у ЗВО; впровадження здоров’язбережувальних технологій у професійній діяльності викладача ЗФПО; формування громадянської компетентності студентів ЗФПО засобами волонтерської діяльності; розвиток професійної компетентності викладача в освітньому середовищі ЗФПО; методичні засади  підготовки студентів до використання засобів візуалізації навчальної інформації.

Під час захисту магістерських робіт здобувачі освіти продемонстрували належний рівень теоретичної та практичної підготовки, володіння науковим стилем мислення; підтвердили вміння вести публічну дискусію та обґрунтовувати власну думку.

Колектив кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти вітає випускників з успішним захистом магістерських робіт та здобуттям освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр». Бажаємо професійних звершень, самореалізації та кар’єрного зростання під мирним українським небом!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO