4 ЧЕРВНЯ УКРАЇНА ВШАНОВУЄ ПАМ'ЯТЬ ДІТЕЙ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ ВНАСЛІДОК ЗБРОЙНОЇ АГРЕСІЇ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ ПРОТИ УКРАЇНИ

11Відповідно до Постанови Верховної Ради України від 01.06.2021 № 1490-ІХ «Про вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України», щорічно, 4 червня в Україні на державному рівні вшановується пам’ять дітей України, які загинули внаслідок російського вторгнення.

 У світі, за рішенням Генеральної Асамблеї ООН, 4 червня, відзначають  як Міжнародний день невинних дітей – жертв агресії.

Сьогодні, десятки тисяч український дітей втратили близьких – матерів, батьків, братів і сестер, бабусь і дідусів, стали сиротами та напівсиротами. Мільйони дітей вимушені покинути рідні оселі, рятуючись від «руського миру».

У день вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної російської агресії проти України, ми схиляємо голови у скорботі, згадуючи дітей, життя яких обірвала безжальна рука загарбників. Ми втрачаємо найдорожче, втрачаємо тих, хто навіть не встиг побачити світ.

Кожен факт вбивств і поранень українських дітей, сексуального насилля над ними, їхньої депортації та примусового переміщення російським агресором – є свідченням геноциду українського народу і злочинів проти людяності.

Ці злочини не повинні зійти з рук тим, хто їх скоїв. Кожен має буде притягнутий до кримінальної відповідальності. Після перемоги України справедливість буде відновлено.

Не забудемо жодну жертву, не пробачимо ворогові, бережемо світлу пам’ять про кожну дитину.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO