ВЕБІНАР-ПРАКТИКУМ «ОНОВЛЕНІ МОЖЛИВОСТІ MS TEAMS»

golovnaВідповідно до плану роботи навчального відділу Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти щодо проведення навчально-методичних заходів з науково-педагогічними та педагогічними працівниками у 2024 році, 24 травня 2024 року відбувся вебінар-практикум «Оновлені можливості MS Teams» за участі 24 учасників.

Спікер вебінару-практикуму Марія Антонченко, завідувач кафедри освітніх та інформаційних технологій, кандидат педагогічних наук, доцент, підкреслила, що Microsoft Teams – це один з головних цифрових ресурсів для організації заочної та змішаної форми навчання у КЗ СОІППО, але Microsoft перейшов на нову його версію і деякі команди змінили своє розташування, додалися нові функції. Тому тема вебінара була актуальною та практично значущою.

Під час проведення вебінару були розглянуті параметри оновленого інтерфейсу MS Teams, налаштування вікна наради, можливості вбудованого додатку онлайн дошки Whiteboard, створення завдань та запитань для рефлексії.

Учасники практикуму прийняли активну участь у роботі вебінару та обговорили деякі проблеми, з якими може стикатись викладач, працюючі з новою версією Teams. Вебінар отримав позитивні відгуки її учасників.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO