ЯК ДОПОМОГТИ ДИТИНІ ПОДОЛАТИ ВЛАСНІ СТРАХИ ТА СТАТИ СИЛЬНІШОЮ

golovnaВідчуття тривоги, страху і пригнічення під час таких невизначених часів як війна є невідворотними. Один із найкращих способів зменшити почуття тривоги та безнадійності – допомогти дітям оволодіти активними способами керування своїми страхами.

Сучасні стратегії подолання страху та тривожності у контексті розвитку емоційної стабільності дитини обговорили практичні психологи закладів позашкільної освіти під час онлайн-порадника, що проходив 24.05.2024. У заході, проведеному  навчально-методичним центром психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, узяли участь 16 осіб.

За модераторства Лариси КОНДРАТЕНКО, методиста центру, учасники ознайомилися з класифікацією страхів дітей різного віку, причинами їх виникнення та проявами в дитячій поведінці. Під час роботи в малих сесійних залах практичні психологи обмінялися досвідом надання психологічної підтримки дітям, які переживають страх та тривогу, напрацювали методи та прийоми корекції дитячих страхів та тривоги.

Актуальним для спеціалістів була робота з оволодіння техніками «Експозиція до страху» та «Подолання тривожності», спрямованими на сприяння психологічній стабілізації дітей та підлітків, розвиток навичок управління особистими страхами та тривогою.

01

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO