ПІДВИЩУЄМО ПРОФЕСІЙНИЙ РІВЕНЬ КУХАРІВ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ СУМЩИНИ

golovnaВідповідно до плану роботи КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, з 8 квітня по 17 травня проходили фахові курси підвищення кваліфікації кухарів закладів дошкільної освіти. У складі групи навчались кухарі з різних територіальних громад Сумської області. Куратор групи – ШКУРДОДА Людмила Олександрівна, викладач кафедри теорії і методики змісту освіти.

Основною метою курсів було забезпечення безперервної післядипломної освіти, максимальна індивідуалізація підвищення професійного рівня кухарів на основі впровадження сучасних технологій навчання. До змісту навчальних занять було включено сучасні підходи до організації та технології обробки і приготування страв для дітей дошкільного віку. Акцентована увага на знання санітарних норм, техніку безпеки при організації харчування в закладах дошкільної освіти.

До викладання були залучені науково-педагогічні працівники кафедр: теорії та методики змісту освіти, соціально-гуманітарної освіти, психології.

Удосконалити знання слухачів дозволили лекцій та практичні заняття: товарне сусідство продуктів харчування, харчові добавки у громадському харчуванні на заняттях з КОРОСТІЛЬ Л. А. (доцентом кафедри теорії і методики змісту освіти, кандидатом педагогічних наук, доцентом); теплова обробка продуктів, технологія приготування перших страв на заняттях з КРОТ Г. В. (старшим викладачем кафедри теорії і методики змісту освіти); раціональне харчування, технологія приготування страв та гарнірів з овочів, технологія приготування страв з яєць та сиру, технологія приготування страв з круп, макаронних виробів і бобових, технологія приготування рибних та м’ясних страв, технологія приготування страв з тіста, технологія приготування солодких страв на заняттях з ШКУРДОДОЮ Л. О. (викладачем кафедри теорії і методики змісту освіти). Кожна тема ілюструвалася практичними прикладами, презентаційними матеріалами, цікавими практичними завданнями, які допомагають опанувати нові технології приготування страв.

Слухачі курсів успішно виконали освітню програму та були задоволенні умовами та змістом навчання. Набуті знання кухарі використовуватимуть у забезпеченні нового підходу до здорового та збалансованого харчування дітей у закладах дошкільної освіти області.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO