Психологічний супровід дітей із сімей військовослужбовців

golovnaСаме такій темі було присвячено останню в 2023/2024 навчальному році рефлексивну зустріч для спеціалістів психологічної служби системи освіти області в рамках реалізації регіонального проєкту «Завжди поруч».

Зустріч організовано та проведено 13.05.2024 навчально-методичним центром психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти  у співпраці з Благодійним фондом «Голоси дітей». У зустрічі взяли участь практичні психологи, соціальні педагоги закладів освіти області, психологи центрів професійного розвитку (усього 263 особи).

Під час зустрічі психологи Фонду Ірина ЛІСОВЕЦЬКА, Марина ЧАБАН  акцентували увагу присутніх на питаннях травматичного стресу як наслідку воєнних дій; особливостях реакцій дітей різних вікових категорій на стресові фактори.

Практично цінними для учасників зустрічі були поради психологинь щодо допомоги дітям в стресовій ситуації, при переживанні травмівної події.

Учасники ознайомилися з алгоритмами бесід дорослих з дітьми та підлітками, у яких батьки на фронті, ознайомилися з техніками підтримки дітей, чиї батьки беруть участь у бойових діях.

По закінченню зустрічі бажаючі мали змогу задати питання спікерам та отримати фахові відповіді.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO