ВЕБІНАР-ПРАКТИКУМ «СТВОРЕННЯ ІНТЕРАКТИВНОЇ ПРЕЗЕНТАЦІЇ»

golovnaВідповідно до плану роботи навчального відділу Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти щодо проведення навчально-методичних заходів з науково-педагогічними та педагогічними працівниками у 2024 році, 9 травня 2024 року відбувся вебінар-практикум «Створення інтерактивної презентації» за участі 24 учасників.

На початку вебінару Марія Антонченко, завідувач кафедри освітніх та інформаційних технологій, кандидат педагогічних наук, доцент, підкреслила, що презентація – це один з основних цифрових інструментів, що використовує викладач, менеджер освіти, вчитель або методист для візуалізації інформації, яку він хоче донести аудиторії. Але актуальною та практично значущій є задача зробити презентацію цікаво та інтерактивно.

Спікер вебінару-практикуму Михайло Ніколаєнко, старший викладач кафедри освітніх та інформаційних технологій зауважив, що створення інтерактивних елементів у презентації є важливим етапом у її створенні. Він підкреслив, що інтерактивна комп'ютерна презентація – це спосіб візуальної комунікації, який використовує комп'ютерний софт, для передачі інформації, ідей або концепцій аудиторії. Її роль полягає в тому, щоб допомогти сприйняти та засвоїти інформацію швидше та ефективніше за допомогою графіки, тексту, анімації, звуку та інших мультимедійних елементів. Комп'ютерні презентації часто використовуються під час проведення навчальних занять для слухачів та студентів, на конференціях, зустрічах, уроках, або будь-яких ситуаціях, де потрібно передати інформацію групі людей. Вони можуть бути використані як інструмент для навчання, інформування, переконання або враження аудиторії.

Під час проведення вебінару були розглянуті приклади інтерактивних презентацій та методичні аспекти їх використання, приділено значну увагу питанням створення інтерактивних елементів презентації за допомогою тригерів та керування проведенням її демонстрації.

Учасники практикуму прийняли активну участь у роботі вебінару, навчилися створювати інтерактивні елементи у презентації та керувати ними.

Вебінар передбачав активну взаємодію, відбувся у захопливій формі і був корисним для її учасників.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO