МЕТОДИЧНИЙ ПОРАДНИК ІЗ ПИТАНЬ ПРЕВЕНТИВНОГО ВИХОВАННЯ МОЛОДІ

golВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, 26 квітня 2024 року для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти реалізовано методичний порадник «Превентивне виховання як невід’ємна складова системи виховної роботи закладу загальної середньої освіти».

У ході роботи методичного порадника Третьякова О.В., методист навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломного педагогічної освіти, акцентувала увагу на теоретичних аспектах превентивного виховання учнівської молоді; наголосила на профілактиці шкідливих звичок і протиправної поведінки дітей та учнівської молоді. Окрім того, акцентувала увагу педагогічних працівників на партнерській взаємодії всіх учасників освітнього процесу в умовах превентивного виховного середовища.

За результатами методичного порадника педагогічним працівникам надано методичні рекомендації щодо здійснення превентивного виховання у закладах загальної середньої освіти.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO