МЕТОДИЧНИЙ ОНЛАЙН-СЕМІНАР «СИСТЕМА РОБОТИ РЕГІОНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ППО З ПОДОЛАННЯ ОСВІТНІХ ВТРАТ»

golovna11 квітня 2024 року, як відповідь на запити регіональних координаторів НУШ, відбувся методичний онлайн-семінар «Система роботи регіонального закладу ППО з подолання освітніх втрат». Захід організовано Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти» спільно із закладами ППО.

Від Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти до роботи онлайн-семінару долучилися Юрій Нікітін, д.і.н., професор, ректор, Світлана Панченко, проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи, к. психол. н., доцент, координатор НУШ Сумської області, Світлана Луценко, к. з держ.упр., доцент, декан факультету підвищення кваліфікації та перепідготовки, координатор НУШ з базової освіти, фахівець з управління освітою.

На початку методичного онлайн-семінару відбулося обговорення програми освітнього онлайн-форуму «Регіональні заклади ППО – Новій українській школі», проведення якого заплановано на другу половину серпня 2024 року. Мета форуму – презентація освітянській спільноті, громадськості різних рівнів та владним структурам потужного науково-педагогічного та методичного потенціалу регіональних закладів ППО, який забезпечує реалізацію Концепції НУШ, системне підвищення кваліфікації вчителів і директорів Нової української школи, підготовку до роботи в умовах дистанційного й змішаного навчання, методичний супровід з подолання освітніх втрат тощо.

Під час роботи семінару відбувалась взаємодія учасників у робочих групах, передбачена для створення моделей подолання освітніх втрат, презентації систем роботи закладів із зазначеного питання, обмін кращими практиками, розгляд ефективних методик подолання освітніх втрат і підтримки учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану й запровадження дистанційного та змішаного навчання.

Напрацьовані матеріали з досвіду роботи регіональних ЗППО щодо подолання освітніх втрат у майбутньому презентуватимуться на офіційному сайті Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», що забезпечить доступ педагогам країни до кращих освітянських практик усіх регіонів України.

Учасники заходу підтвердили необхідність створення інтернет-спільнот фахівців ЗППО за освітніми галузями для постійного професійного спілкування з актуальних питань викладання шкільних предметів та прийшли до висновку про що в умовах складних викликів воєнного стану тільки спільними зусиллями можна забезпечити стабільне й ефективне функціонування регіональних закладів ППО.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO