ОБЛАСНА МЕТОДИЧНА СТУДІЯ З ПИТАНЬ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2024 рік, 21 березня, відбулась обласна  методична  студія «Соціально-емоційне благополуччя дитини дошкільного віку в умовах сьогодення».

Учасники заходу – педагогічні працівники відділів освіти, консультанти центрів професійного розвитку педагогічних працівників, які опікуються дошкільною освітою; директори, завідувачі, вихователі-методисти, вихователі закладів дошкільної освіти.

Захід відбувся з метою: формування ключових професійних компетентностей педагогічних працівників закладів дошкільної освіти, необхідних для надання психосоціальної підтримки учасникам освітнього процесу, їхнього благополуччя;  створення, здорового, безпечного, розвивального, інклюзивного освітнього середовища в закладі дошкільної освіти в умовах надзвичайних ситуацій.

У ході заходу Міщенко Л.Б., методист з дошкільної освіти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, ознайомила педагогів із питаннями: «Соціально-емоційне благополуччя, розвиток і навчання дітей в умовах надзвичайних ситуацій»,  «Вплив стресу на благополуччя, розвиток і навчання дітей в умовах надзвичайних ситуацій», «Базові підходи до надання психолого-педагогічної підтримки та допомоги дитині в умовах надзвичайних ситуацій»,  «Створення безпечного освітнього середовища – нові виклики у питаннях безпеки», «Формування стійкості до стресу та використання відновлювальних та безпечних практик взаємодії з дітьми», «Вплив благополуччя педагога на організацію освітнього процесу та психолого-педагогічну підтримку дитини».                   

Учасники заходу мали можливість опанувати практики щодо подолання ними стресу, тривоги, зокрема на відновлення соціально-емоційне благополуччя.

Учасникам надано методичні рекомендації щодо особливостей забезпечення соціально-емоційного благополуччя дитини дошкільного віку в умовах надзвичайних ситуацій сьогодення.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO