VІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ФУНКЦІЇ ДИЗАЙНУ В СУЧАСНОМУ СВІТІ: ВИМІРИ 2024»

golovnaКафедрою образотворчого мистецтва та дизайну Навчально-наукового інституту культури і мистецтв Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка 21 березня 2024 року було проведено VІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Функції дизайну в сучасному світі: виміри 2024». Співорганізаторами конференції стали Міністерство України і науки України, Харківська державна академія дизайну і мистецтва та КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

Метою конференції було – створити науково-теоретичне підґрунтя для аналізу провідних тенденцій, що відбуваються у дизайні в Україні й світі, узагальнити здобутки та окреслити шляхи його розвитку. У пленарному засіданні конференції від нашого закладу взяла участь Лариса СЄРИХ, завідувач кафедри теорії і методики змісту освіти, кандидат педагогічних наук, доцент. Тема виступу Л. СЄРИХ стосувалася дизайну в проєкції естетичного виховання підлітків закладів загальної середньої та позашкільної освіти і основним маркером виступу було орієнтування на емоційну й естетичну складову дизайну в художньо-естетичному просторі культури.

У конференції взяли участь педагоги Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка та Харківської державної академії дизайну і мистецтва, якими було висвітлено питання: науково-теоретичне підґрунтя дизайну; функції дизайну; дизайн у просторі художньо-проєктної культури; особистість дизайнера у культурному просторі; інтертекстуальні виміри дизайну.

Дякуємо колегам за роботу під час конференції, сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO