ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ 2024

golovnаВідповідно до Закону України «Про вищу освіту» та Статуту КЗ СОІППО ректор Інституту щорічно звітує про підсумки роботи за рік перед вищим колегіальним органом громадського самоврядування – загальними зборами трудового колективу.

29 лютого 2024 року відбулися загальні збори трудового колективу КЗ Сумський ОІППО. 

На засіданні були присутні 94 члени трудового колективу та запрошені  заступник голови Сумської обласної ради Микита БАНЯ і голова Сумської обласної ради профспілки працівників освіти і науки України, кандидат педагогічних наук, доцент Сергій ОСАДЧИЙ.

На Порядок денний загальних зборів трудового колективу винесені  наступні питання:

  1. Звіт ректора Юрія НІКІТІНА, доктора історичних наук, професора за 2023 рік.
  2. Затвердження Положення про загальні збори трудового колективу Інституту.
  3. Затвердження Статуту.
  4. Затвердження колективного договору.
  5. Затвердження правил внутрішнього трудового розпорядку.
  6. Вибори членів Вченої ради.
  7. Внесення змін до персонального складу комісії з трудових спорів.
  8. Вибори голови зборів трудового колективу.
  9. Вибори секретаря зборів трудового колективу.

Серед інших питань на порядку денному загальних зборів трудового колективу ‒ звіт ректора Інституту, доктора історичних наук, професора Юрія НІКІТІНА про підсумки роботи за 2023 рік. Звіт ректора містив ґрунтовну інформацію про досягнення в усіх сферах діяльності Інституту: основну діяльність, наукову інноваційність, господарську діяльність, інфраструктуру та соціальну відповідальність.

Підбиваючи підсумки роботи за 2023 рік, Юрій НІКІТІН окреслив головні завдання та пріоритети розвитку післядипломної педагогічної освіти, плани та перспективи діяльності Інституту в умовах реформування освіти.

До обговорення звіту ректора долучились науково-педагогічні працівники Інституту, які запропонували затвердити звіт ректора і визнати його роботу «задовільною». Цю пропозицію підтримали учасники зборів трудового колективу більшістю голосів.

Колективний договір між адміністрацією та профспілковим комітетом Первинної профспілкової організації КЗ СОІППО на 2024‑2028 рік, який представила Вікторія ПЕРЛИК, голова профспілкового комітету Первинної профспілкової організації, було затверджено одноголосно.

Усі інші питання порядку денного були розглянуті та схвально вирішені.

Присутній на зборах заступник голови Сумської обласної ради Микита БАНЯ подякував колективу Інституту за важливу, плідну роботу, а також ознайомив присутніх з діяльністю обласної ради щодо підтримки освітньої галузі.

Сергій ОСАДЧИЙ, голова Сумської обласної ради профспілки працівників освіти і науки України, кандидат педагогічних наук, доцент, наголосив на важливості соціального партнерства між Первинною профспілковою організацією Інституту та адміністрацією для ефективної роботи Інституту у сучасних умовах викликів і загроз.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO