26 ЛЮТОГО – ДЕНЬ СПРОТИВУ РОСІЙСЬКІЙ ОКУПАЦІЇ КРИМУ

126 лютого в Україні відзначають День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

Саме в цей день, у 2014 році, у Сімферополі відбувся масовий мітинг, організований Меджлісом кримськотатарського народу. Кримські татари, українці, представники інших національностей вийшли до будівлі Кримського парламенту на підтримку територіальної цілісності України, на захист своєї свободи та демократії. Ця подія стала символом опору окупації, що триває вже десять років.

Хвиля за хвилею проходили репресії, обшуки та незаконні затримання. Країна-агресор цинічно нехтувала та нехтує основоположними правами і свободами людини та міжнародним правом. Саме Крим став базою для окупантів під час вторгнення на материкову частину України.

Міжнародні організації визнали окупацію та анексію Криму незаконними і засудили дії росіян, які заперечують окупацію півострова і називають її «відновленням історичної справедливості». Протягом цих років країна-агресор продовжує шлях загарбництва та викривлення історії, захоплення територій України та знищення наших міст.

Сьогодні, пліч-о-пліч з українцями, кримські татари боронять незалежність нашої держави та звільняють українську територію.

Крим – це Батьківщина українців і кримськотатарського народу, які по праву є господарями своєї землі.

З інформаційними матеріалами, підготовленими Українським інститутом національної пам’яті щодо відзначення Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя можна ознайомитися за покликанням: https://uinp.gov.ua/pres-centr/novyny/26-lyutogo-vidznachayemo-den-sprotyvu-okupaciyi-krymu.

Крим – частина України і вона буде звільнена від окупанта.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO