НАШЕ СЕРЦЕ РОЗБИТЕ, АЛЕ ДУШІ НЕЗЛАМНІ

golovnaСьогодні Україна  та український народ переживає важкі часи. Щодня у складних бойових умовах, під кулями та ракетами російських терористів ціною свого життя прикордонники та ЗСУ перешкоджають штучному роз’єднанню країни, демонструючи кращі риси захисників Вітчизни, а саме, – незламність українського народу.

24 лютого – день злочинного повномасштабного вторгнення російського окупанта на територію України. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку росіяни розпочали проти України 10 років тому,  – у 2014 році.

Вторгненням в Україну, російський агресор розв’язав першу у XXI столітті війну в Європі, підірвавши систему колективної безпеки, установлену після Другої світової війни, а людство знову зіткнулося з тоталітарним режимом. Цей режим назвали «рашизмом» для означення псевдоідеології, замішаної на поєднанні ідей фашизму й більшовизму, нацизму та євразійства, реваншизму і ксенофобії, що прикриваються «православ’ям» та «величчю російської культури».

Два роки боротьби України проти рашистської навали все більше відкривають світові сутність терористичного путінського режиму, який десять довгих років прикидається «миротворцем» та «третьою стороною» у «громадянській війні» на Сході України.

За два роки повномасштабного вторгнення, Український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості та єдності перед жорстоким ворогом.

Метою російської агресії є не просто загарбання територій, а знищення нашої національної ідентичності, геноцид українського народу. Російська держава й ідеологія рашизму, яку сповідує російський уряд, офіційно заперечують існування українців як окремої нації, а ті, хто не погоджуються з цим, підлягають фізичному знищенню.

З інформаційними матеріалами до річниці повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну можна ознайомитися на сайті Українського інституту національної пам’яті за покликанням: https://uinp.gov.ua/informaciyni-materialy/viyskovym/vystoyaly-peremozhemo-informaciyni-materialy-do-richnyci-povnomasshtabnogo-vtorgnennya-rf-v-ukrayinu

Україна завжди пам’ятатиме своїх синів і доньок, і військових, і цивільних, які віддали свої життя за Перемогу.

Українська держава шанує своїх захисників та завжди робитиме все, аби їхній авторитет і суспільний статус лише зростали та зміцнювалися. Ми також будемо постійно дбати про співвітчизників, які постраждали внаслідок російсько-української війни.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO