ПРОВЕДЕННЯ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОГО ВЕБІНАРУ «ВЕДЕННЯ ЕЛЕКТРОННОГО ЖУРНАЛУ SMART-SCHOOL ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ»

1На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 08.08.2022 № 707 «Про затвердження Інструкції з ведення ділової документації у закладах загальної середньої освіти в електронній формі» та з метою забезпечення ведення ділової документації у закладах загальної середньої освіти 19 січня  2024 року  кафедрою освітніх та інформаційних технологій було організовано та проведено науково-практичний  вебінар «Ведення електронного журналу SMART-SCHOOL для вчителів закладу  загальної середньої освіти».

Під час війни, попри обстріли, Миропільська громада вдосконалює організацію освітнього процесу. Одним із кроків безпечної роботи педагогічного колективу та учасників освітнього процесу: дітей та батьків, організовано роботу з електронним журналом, який автоматизує процеси ведення документації  учасниками освітнього процесу.

Під час занять були висвітлені питання роботи з програмним продуктом, продемонстровано організацію роботи та можливість вести документацію в електронній формі.

Завідувач кафедри  освітніх та інформаційних технологій Марія Антонченко, старший викладач кафедри Михайло Ніколаєнко та представник ТОВ «Розумні it-рішення» В’ячеслав Лазарєв пояснили учасникам заходу, як використовувати даний продукт, створили покрокову інструкцію,  дали відповіді на запитання учасників вебінару.

Матеріали вебінару розташовано за посиланням: https://bit.ly/47DRBIs .

Плануємо плідну співпрацю у розвитку цифрової трансформації України.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO