ПРО ЗАЛУЧЕННЯ МІЖНАРОДНОЇ ДОПОМОГИ

golovnaЗ метою сприяння процесу відновлення й подальшого розвитку Сумської області та завдяки використанню можливостей міжнародного, міжрегіонального і транскордонного співробітництва, європейської інтеграції,   27.12.2023  Головою Сумської обласної державної адміністрації – начальником обласної військової адміністрації Артюхом В.М. затверджено План розвитку міжнародного співробітництва Сумської області на 2024 рік.

Розвиток міжнародного співробітництва Сумської області спрямований на створення сприятливих умов для ефективної та взаємовигідної співпраці суб’єктів – учасників міжнародного співробітництва, відновлення регіону, що постраждав унаслідок збройної російської агресії, подальшого його розвитку та, як наслідок, – підвищення рівня життя населення.

З метою підтримки, збереження, відновлення, захисту та популяризації української культурної спадщини, що сприятиме зміцненню сучасної української ідентичності та формуванню спільних цінностей українського суспільства йкультури інших країн,  до участі у міжнародних проєктах (конкурсах) запрошуються учні різних вікових категорій.

З інформацію щодо можливості участі в грантових програмах можна ознайомитися на сайті Сумської обласної державної адміністрації на сторінці Департаменту міжнародного співробітництва та економічного розвитку Сумської обласної державної адміністрації в розділі «Міжнародне співробітництво» за покликанням: https://gue.sm.gov.ua/index.php/uk/grantovij-dajdzhest

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO